Ledig tjänst: Vikarierande fastighetsskötare till Kungl. Vetenskapsakademien

Här får du möjlighet att arbeta med kulturbyggnader i en trivsam miljö tillsammans med ett prestigelöst team där alla hjälper varandra och där det är högt i tak.

Rollen passar dig som har erfarenhet av en liknande roll, har goda tekniska kunskaper och alltid strävar efter att ge god service.

Om Kungl. Vetenskapsakademien

Kungl. Vetenskapsakademien är en oberoende organisation vars övergripande mål är att främja vetenskaperna och stärka deras inflytande i samhället. Akademien består av cirka 480 svenska och 175 utländska ledamöter och tillsammans utgör de Sveriges främsta expertpanel inom vetenskapen. Akademien har totalt fyra tillhörande institut som är belägna i området Frescati och i Djursholm. Huvudbyggnaden ligger i Frescati.

Om tjänsten som fastighetsskötare

Rollen innebär ansvar för den dagliga skötseln av Akademiens fastigheter och är en del av fastighetsorganisationen på Kungl. Vetenskapsakademien. Du kommer även att arbeta med felavhjälpande underhåll och planerat underhåll av fastigheterna. Här får du möjlighet att arbeta med kulturbyggnader som kräver särskild hänsyn och det är därför ett plus om du har ett stort intresse för denna typ av fastigheter.

Tjänsten innebär även att vara behjälplig vid de konferenser och evenemang som ordnas i Akademiens lokaler. Arbetsmoment som mötesteknik och ommöbleringar, ingår i tjänsten. Du arbetar i nära samarbete med, och rapporterar till, Akademiens fastighetsansvarige. Du ingår i ett lag som tillsammans sköter internservicen och understöder Akademiens organisation. Du utgår från Akademiens huvudbyggnad i Frescati men kommer att vara ute bland samtliga tillhörande byggnader och institut.

Tjänsten är ett vikariat på 100 % fram till augusti 2023.

Dina arbetsuppgifter i huvuddrag

  • Fastighetsskötsel och felavhjälpande inom ditt uppdrag
  • Ta emot och hantera felanmälningar
  • Rondering av yttre och inre gemensamma utrymmen
  • Intern brandskyddskontroll
  • Reparationer i fastigheterna
  • Varumottagning, instruera entreprenörer, ta emot försändelser och leveranser, avropa hämtning av återvunna sopor etc.
  • Löpande tillsyn av driftsutrymmen
  • Avläsning av energi- och vattenförbrukning
  • Proaktivt fastighetsunderhåll
  • Hantera mötesteknik för interna möten och konferenser

Din profil

Du har några års erfarenhet av arbete som fastighetsskötare/vaktmästare. Vi ser gärna att du har utbildning inom teknik, på gymnasienivå alternativt KY-utbildning, med inriktning mot fastighetsskötsel, alternativt motsvarande kompetens inhämtad i arbetslivet.

Du är en driftig, självgående och händig tekniker som är strukturerad, har god känsla för kvalitet, ordning och reda och som drivs av att ge god service. Du har god samarbetsförmåga, är prestigelös i alla lägen samt har fokus på problemlösning i kontakt med kunder, kolleger och entreprenörer. Det viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska, då det finns många engelskspråkiga på Akademien. B-körkort är ett krav.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB.

Ansökan redan i dag på deras webbplats!

Ansökningar tas inte emot via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Lundqvist via telefon 073-526 33 29 alternativt via e-post: frida@isakssonrekrytering.se.