Ledig tjänst: Programkoordinator sökes till Institut Mittag-Leffler

Är du en serviceinriktad administratör som brinner för att samordna, koordinera och vara spindeln i nätet? Vill du ta ansvar för den interna kontorsservicen samt arbeta i en variationsrik roll? Vi söker en programkoordinator till Institut Mittag–Leffler, som är ett forskningsinstitut inom matematik på högsta internationella nivå. 

Rollen innebär delvis att du har ett övergripande ansvar för den löpande verksamheten under program och konferenser med programdeltagare. Detta innebär att du planerar, strukturerar och koordinerar konferenser och programaktiviteter inom verksamheten. Du är en del av det administrativa stödet vilket innebär samarbete med och stöd åt övrig personal inom organisationen samt att aktivt bidra till att organisationen följer, dokumenterar och utvecklar fastställda arbetsprocesser och arbetsrutiner. I rollen kommer du även att ta ett ansvar för den dagliga kontorsservicen såsom telefonväxel, reception, posthantering, kontorsmaterial, fakturakontering samt ansvara för de digitala administrativa verktygen inom verksamheten.

Om Institut Mittag-Leffler

Institut Mittag-Leffler anordnar terminslånga forskningsprogram dit internationellt framstående forskare inom matematik från hela världen inbjuds för att arbeta under ett par månader. Verksamheten innefattar också kortare forskningsprogram och konferenser under sommarmånaderna. Institutet är ett av fyra forskningsinstitut vid Kungl. Vetenskapsakademien. 

Läs mer på Mittag-Lefflers webbplats

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller, förslagsvis inom event, konferens eller utbildningsväsendet. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från den akademiska världen. Du har god digital kompetens och erfarenhet av att arbeta i flera olika administrativa arbetsverktyg. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person vill vi att du är noggrann, strukturerad och ödmjuk. Du motiveras av att utveckla både din egen kunskap samt rutiner/processer. För dig är det självklart att självständigt driva ditt arbete framåt och agera professionellt i alla situationer. Detta är en arbetsplats som präglas av samarbete och det är viktigt att även du är prestigelös och kan hugga i där det behövs. I rollen kommer du att arbeta i en miljö med många kontaktytor, både externt och internt, vilket innebär att du är en viktig del av dina kollegors och besökares upplevelse av bolaget.

Intresserad?

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på 2Complete som hjälper oss med rekryteringen: 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Anställningsomfattning: Heltid.

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Tjänstgöringsort: Danderyd.

Start i augusti eller enligt överenskommelse.

 

 

Kungl. Vetenskapsakademien stiftades år 1739 och är en oberoende, privat organisation, vars övergripande mål är att främja vetenskaperna och stärka deras inflytande i samhället. Akademien tar särskilt ansvar för naturvetenskap och matematik, men strävar i sitt arbete efter att öka utbytet mellan olika discipliner.