"att främja vetenskaperna och stärka deras inflytande i samhället"
Tillbaka

Planeter och liv i universum

Välkommen till en av vårens fyra avgiftsfria inspirationsdagar för lärare inom naturvetenskap i gymnasiet och grundskolan.

Datum

2016-03-01

Tid

08.30 - 16.45

Plats

Kungl. Vetenskapsakademien

Adress

Lilla Frescativägen 4A, Stockholm

Vägbeskrivning

Avgift

Dagen är kostnadsfri och öppen för lärare, rektorer och andra inom utbildningssektorn men föranmälan krävs. Anmälningsformulär hittas längst ner på sidan. Observera att vid anmälan godkänner du även att Skolverket använder din e-postadress för att skicka en utvärderingsförfrågan efter lärardagen. 

Akademien arrangerar tillsammans med Skolverket så kallade inspirationsdagar för lärare i gymnasiet och grundskolans högre årskurser. Målet är att inspirera lärare genom att presentera spännande nyheter från forskningen inom naturvetenskap och matematik.

Inspirationsdagarna arrangeras runt om i landet i samarbete med de regionala utvecklingscentrumen vid landets universitet och högskolor och med NO- och tekniksamordnare i olika kommuner. Deltagandet är avgiftsfritt – lunch och kaffe ingår – men bindande anmälan krävs. Givetvis är lärare från andra regioner än den där respektive inspirationsdag äger rum lika välkomna!

Mer information och program går att ladda ner från menyn till höger.

Inspirationsdagarna finansieras och arrangeras i samarbete med Skolverket. Observera att vid anmälan godkänner du även att Skolverket använder din e-postadress för att skicka en utvärderingsförfrågan efter lärardagen.

Anmälan

Anmälningstiden avslutad

Kontakt

Programkoordinator
program@kva.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om akademiens kommande evenemang: anmäl din e-post här